Székmasszázs

 

Székmasszázs

Ruhán keresztüli, ülő testhelyzetben végezhető masszázs, fájdalommentes passzív kimozgatással.

 

A székmasszázs oldja a stresszt, képes a teljesítőképességet növelni, elősegíteni a koncentrációt, csökkenteni a helytelen testtartás, illetve az ülőhelyzet hátrányos következményeit. Jótékonyan hat a stressz okozta panaszokat (a nyak-vállöv területének feszülését, nehézségérzését) és az ebből kialakuló betegségek előfordulására, illetve megelőzésére, általános jó közérzetet biztosít.

Az irodai masszázs rohanó világunkban egy igazán praktikus szolgáltatás, hiszen a vendégnek még levetkőznie sem kell a kezeléshez. A kezelés rövid ideig tart, mindössze 20 perc alatt újjá varázsolja, felfrissíti, energikusabbá teszi a szervezetet, javítja a koncentrációt, elűzi a fáradtságot.

Preventív hatású számos ideg, illetve izom eredetű betegségnél.

 

Sikere rendkívüli hatékonyságának és egyszerűségének köszönhető. Ez a masszázstechnika a svéd masszázs alapjaira épülő pontnyomásokat is alkalmazó fogássorozat, amely rendkívüli lazulást eredményez. A leginkább érintett területekre koncentrálódik, a nyaki és vállövi tájék, felső végtag, a hátközép és az ágyéki gerincszakasz.

A KEZELÉS GYORS, EREDMÉNYES ÉS DISZKRÉT!

Hatásai:

  • az egész kezelés a fizikai és mentális stressz csökkentését célozza
  • csökkenti a krónikus hát, váll-fájdalmat
  • javítja a keringést
  • növeli az izom rugalmasságát
  • csökkenti a mozgásbeszűkülést
  • javítja a teljesítőképességet
vissza